4+1 hiba, melyet elkövethetsz kávéfőzéskor

Megelégelted, hogy az otthon főzött kávéd nem az igazi? Szerencsére, ha betartasz néhány szabályt, akkor felejthetetlen lesz!

Az otthon készített kávé egyszerűen sosem lesz olyan jó, mint a kávézókban. Persze ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a kávézókban professzionális eszközökkel készítik, amik otthon szinte elérhetetlenek. Bár olyan jó minőségű kávét nem tudunk készíteni konyhánkban, mint a profik, jelentősen növelhetjük feketénk színvonalát, ha betartunk néhány szabályt, illetve elkerülünk pár hibát. Galériánkból kiderül, melyek ezek!

Forrásunk volt.


Még több kávé:

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...