Bezár az egyik legjobb étterem Budapest környékén

Június végétől már csak rendezvényeket tart a veresegyházi Katlan Tóni Kultúrkonyha, az étterem a'la carte részét bezárják

A Katlan Tóni KULTÚRKONYHA életében véget ér egy szép, tartalmas és tanulságokkal teli korszak. 2022. június 24-én éttermünk a'la carte részét bezárjuk.

– írja Facebook oldalán a Katlan Tóni.

Június végén megszűnik az étterem

A Magyar Konyha Online jellemzése szerint Budapest vonzáskörzetének kedvelt étterme évek óta sok munkát tett abba, hogy „a klasszikus vidéki vendéglátás visszakapja eredeti fényét és minőségét”.

A döntést több tényező befolyásolta: a koronavírus-járvány hullámai, az alapanyagok drágulása, a rezsiköltségek emelkedése és a munkaerőpiaci kihívások. Céges vagy családi rendezvényeket, például esküvőket továbbra is vállalnak.

Forrásunk volt.


Még több izgalmas tartalom:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...