Sztár lett a srác a TikTokon, aki a karantén alatt tanult meg főzni

A pultos srác a karanténig nem is gondolta volna, hogy egyszer arról lesz híres, hogy főzős videókat készít. Tévedett!

A Londonban élő Bartek annyira unatkozott, miután a koronavírus-járvány miatt bezárták azt a bárt, ahol pultosként dolgozott, hogy úgy döntött, főzni kezd. Persze ebben eddig semmi különleges nincs, azonban Bartek ezt a TikTokon is dokumentálta, videói pedig hatalmas sikert arattak.

A tiktokozásra egyébként testvére beszélte rá, miután megkóstolta Bartek sajttortáját, ami elmondása szerint elképesztően jól sikerült. Második alkalommal pedig egy krémes fokhagymás csirke receptjét osztotta meg követőivel, ami annyira gyorsan terjedt, hogy csupán egyetlen este alatt 500 ezer embert ért el vele.

@letsmunch

THE creamiest garlic and parmesan chicken... LETSMUNCH! 😂👨‍🍳 ##foodie ##recipe ##fyp ##foryoupage ##houseoftiktok ##isolation ##funnyvideos ##ukcomedy

♬ original sound - Bartek

Bartek autodidakta módon tanult meg főzni és tálalni is, emiatt sok hibát elkövet a mai napig, azonban ezekből is rengeteg tapasztalatot szerez. Elmondása szerint a folyamat nemcsak hasznos, de pihentető is számára.

@letsmunch

There’s layers to this ##pasta ##food ##learnontiktok ##foryou ##fy @tiktok_uk

♬ Lasagne layers... LETSMUNCH - Bartek

Videói egyre népszerűbbek, és mára már olyan is akad, amit több millióan láttak. Jelenleg 587 ezren követik, és kíváncsian várják, milyen fantasztikus recepttel rukkol elő legközelebb.

Forrásunk volt.

Címlapkép: TikTok


Ezek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Panettone cukorbetegeknek

A kalács tésztája nagyon könnyű és laza annak ellenére. hogy tönkölyliszttel készült. Ünnep előtt pár nappal megsüthetjük, majd száraz, hűvös helyen konyharuhával letakarva ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...