Sztár lett a srác a TikTokon, aki a karantén alatt tanult meg főzni

A pultos srác a karanténig nem is gondolta volna, hogy egyszer arról lesz híres, hogy főzős videókat készít. Tévedett!

A Londonban élő Bartek annyira unatkozott, miután a koronavírus-járvány miatt bezárták azt a bárt, ahol pultosként dolgozott, hogy úgy döntött, főzni kezd. Persze ebben eddig semmi különleges nincs, azonban Bartek ezt a TikTokon is dokumentálta, videói pedig hatalmas sikert arattak.

A tiktokozásra egyébként testvére beszélte rá, miután megkóstolta Bartek sajttortáját, ami elmondása szerint elképesztően jól sikerült. Második alkalommal pedig egy krémes fokhagymás csirke receptjét osztotta meg követőivel, ami annyira gyorsan terjedt, hogy csupán egyetlen este alatt 500 ezer embert ért el vele.

@letsmunch

THE creamiest garlic and parmesan chicken... LETSMUNCH! 😂👨‍🍳 ##foodie ##recipe ##fyp ##foryoupage ##houseoftiktok ##isolation ##funnyvideos ##ukcomedy

♬ original sound - Bartek

Bartek autodidakta módon tanult meg főzni és tálalni is, emiatt sok hibát elkövet a mai napig, azonban ezekből is rengeteg tapasztalatot szerez. Elmondása szerint a folyamat nemcsak hasznos, de pihentető is számára.

@letsmunch

There’s layers to this ##pasta ##food ##learnontiktok ##foryou ##fy @tiktok_uk

♬ Lasagne layers... LETSMUNCH - Bartek

Videói egyre népszerűbbek, és mára már olyan is akad, amit több millióan láttak. Jelenleg 587 ezren követik, és kíváncsian várják, milyen fantasztikus recepttel rukkol elő legközelebb.

Forrásunk volt.

Címlapkép: TikTok


Ezek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...