7 étel, amibe egyszerűen muszáj karamellizált hagymát tenni

Ugyan macerás elkészíteni, a karamellizált hagymáról mégsem tudunk lemondani: mély, magával ragadó aromája újra és újra elcsábít minket. Ha szeretnénk magunkat teljesen átadni a függőségünknek, pakoljuk bele az alábbi fogásokba is.

A konyhaművészet egyik nagy csodája, ahogyan a csípős, szembántó-könnycsaló, erőteljes hagymából hosszas és türelmes főzés, valamint kavargatás során mézédes, karakteres karamellizált hagyma válik. Ha készítettünk már valaha akár csak egy kisebb adaggal is belőle, tudhatjuk, milyen addiktív tud lenni minden egyes hagymaszál, illetve, hogy milyen erős a késztetés ilyenkor, hogy az összes ételre is karamellizált hagymát pakoljunk a sajtos kenyértől kezdve, a krémlevesen át, egészen a pizzáig. Nos, miért ne tehetnénk így?

Nézd meg galériánkban a karamellizált hagymával kiegészíthető ételek listáját!

Receptek, amelyeket készíts el:

Koreai chilis kukorica

Ez a nagyon sajtos, kellemesen csípős kukorica a koreai BBQ éttermek egyik legnépszerűbb előétele Amerika-szerte. Kicsit olyan, mintha a mi majonézes kukoricasalátánkat kevernénk össze ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippek várják, hogy kipróbáld őket:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...