Ajándékozz karácsonyra étteremi vacsorát – 7 pazar helyet ajánlunk

Online nézelődés, plázában kapkodás helyett lenne egy jobb ötletünk: élményajándékozás, méghozzá gasztro tematikában.

Tárgyakat, kedves dolgokat, szükséges/hasznos holmikat ajándékozni jó dolog, különösen akkor, ha jól ismerjük szerettünk/barátunk/párunk ízlését vagy aktuális listáját, amin azok a dolgok sorakoznak, amelyekre vágyakozik. Élményt, közös együtt töltött időt adni pedig egyre értékesebb, talán a legjobb meglepetés. Lehet, hogy nem lesz ott a komódon, de az emékezetünkben örökre megmarad, ha jól választunk. Olyan ajándékokról mesélünk most, melyek minden gurmébb barátunk, családtagunk örömére szolgálnak. A legszélesebb lesz a mosolyuk, ha meglátják a borítékban lapuló ajándékutalványokat.

Az olasz konyháért rajong? Mindig csak arról beszél, hogy szeretné végre megtalálni a törzshelyét? Inkább az új és felfedezésre váró helyekre figyel oda? Ha éttermezős típus, akkor azért, ha év közben megvonja magától az ilyesféle gesztust, akkor azért érdemes ajándékutalványt vásárolni egy biztos helyre, ahová akár kettesben is elmehetünk. Így közös az élmény és egyszerre adunk egy klassz étkezést és egy közös programot.

Ha mégis mással menne, szabad a választás, de ezekben az éttermekben biztos az ajándékkártyavásárlás:

Címlapkép: Facebook

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ajándékötlet és cikk karácsonyra:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...