12 kapros-túrós fogás, melyért élünk-halunk a nyáron

A nyár egyik legcsodálatosabb fűszere a friss kapor. Ezúttal olyan mennyei recepteket válogattunk össze, melyek dicsőítik ezt az alapanyagot, mégsem tökfőzelék egyik sem. Jöjjenek a legjobb kapros-túrós finomságaink!

A kapros-túrós finomságok igazi nyári nyalánkságok, mert a kapor nem csak a tökfőzeléknek a párja. Itt az ideje, hogy túróval is kombináljuk. Most a mi kedvenc kapros-túrós receptjeinket gyűjtöttük össze nektek:

  1. 1.

    Kapros-túrós burek

  2. 2.

    Gibanyica Márti konyhájából

  3. 3.

    Cecei lecsós csirke kapros-túrós galuskával

  4. 4.

    Kapros túrós batyu

  5. 5.

    Kapros-túrós rétes

  6. 6.

    Kapros juhtúrós sztrapacska füstölt szalonnával Gáspár Beától

  7. 7.

    Elronthatatlan kapros-túrós lepény

  8. 8.

    Túrógombóc 13. - juhtúrós, szalonnás

  9. 9.

    Kapros túróval töltött durum tortellini

  10. 10.

    Kapros-cukkinis túrós rétes

  11. 11.

    Kapros-tejfölös túrógnocchi

  12. 12.

    Nagymama kapros-túrós lepénye

Még több kapros-túrós finomság itt!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...