13 kapros étel, amelynek minden falatja maga a május

A kapor egy megosztó zöldfűszer: van, aki rajong érte, van, aki kitagadja az életéből. Az azonban tagadhatatlan, hogy friss íze az egyre melegedő időjárást idézi, szinte már a nyárba csalogat. Ugyan még csak a májust kezdjük, csábuljunk el egy kicsit egy csokor kaporral.

  1. 1.

    Kapros-tejfölös cukkinifőzelék

  2. 2.

    Kapros-túrós burek

  3. 3.

    Az eredeti finn lazacleves (lohikeitto)

  4. 4.

    Kapros-majonézes újburgonya-saláta sült hagymával

  5. 5.

    Hamis tonhalkrém

  6. 6.

    Kapros dübbencs

  7. 7.

    Salat vinehret, azaz kapros céklasaláta lencsével

  8. 8.

    Rántás nélküli egészséges cukkinifőzelék

  9. 9.

    Babos újburgonya citromos csirkével

  10. 10.

    Kapros-tejfölös túrógnocchi

  11. 11.

    Citromos zöldborsóleves csirkemájjal és kapros krumpligombóccal

  12. 12.

    Kapros-zöldbabos spárgaleves

  13. 13.

    Görög citromos tojásleves csirkével (Avgolemono-leves)

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk