Így készül a tökéletes kandírozott narancs... és egyéb citrusok

Ehető ajándéknak, tortadísznek vagy dekadens nyalánkságnak mind beillik a kandírozott narancs, amelynek nem is oly' nagy ördöngösség az elkészítése. Az alábbi tippekkel legalábbis biztosan.

Ha egy süteményen kandírozott narancs található, az biztos borzasztóan elegáns és bonyolult édesség, nem? NEM! Még a lehető legszerényebb muffin vagy kevert piskóta is elegánssá válhat, ha rájuk helyezünk párat a fényes, mázas karikákból. Persze ehhez előbb el kell készítenünk a szóban forgó kandírozott narancsot: de aggodalomra semmi ok, az alábbi tippek és trükkök bevetésével a projektet mindig siker koronázza majd.

Nézd meg galériánkban a kandírozott narancs készítésének lépéseit!

A kandírozott narancs- és citruskarikák teljes receptjét itt találod, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Fotók és recept: Lakos Benedek

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Már kopogtat a karácsony, ezek a receptek jól fognak jönni:

Címlapról ajánljuk

További cikkek