7 ínycsiklandó hozzávaló, amit belesüthetsz a húsvéti kalács tésztájába

Fűszerezd, ízesítsd a húsvéti kalácsod tésztáját finomságokkal, hogy még izgalmasabb legyen a húsvét: sós és édes opciókat is mutatunk.

A húsvéti kalács „hivatalosan" édes, fényes, foszlós, de persze a fonatokkal és a sós-édes kombókkal szinte a végtelenségig lehet variálni. Ha ezúttal magát a kalácstésztát is feldobnád valami izgalmas ízzel, textúrával, szokatlanabb hozzávalóval, akkor segítünk: olajos magvakban, őrölt fűszerekben, de friss vagy pirított, markánsabb ízű hozzávalókban is gondolkodhatunk, ha húsvéti kalácsról van szó.

Kattints a képre, és nyílik a galéria - ötletelj velünk, és döntsd el most, mivel dobod fel a kalácstésztát!

Kalácsajánlónk:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos tipp húsvétra, amitől teljes lesz az ünnep:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...