7 szaftos, intenzív ízű húsétel, amivel garantáltan elégedett leszel

Kacsacomb vagy kacsamell, szarvas és vaddisznó – most ilyen extra húsalapanyagokból főzünk, tartsatok velünk!

  1. 1.

    Kacsamelles pho leves egyszerűen

  2. 2.

    Tárkonyos-vargányás vaddisznó raguleves

  3. 3.

    Kacsamell, narancsos gnocchi, aszalt szilva

  4. 4.

    Mangós kacsamell cukkinisalátával

  5. 5.

    Céklás-vörösboros szarvasragu

  6. 6.

    Sült kacsacomb vörösboros-balzsamecetes párolt körtével

  7. 7.

    Szarvasgerinc diókéregben sütve céklapürével és vörösboros céklaraguval

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek