8 kacsacombos fogás, amit nem csak ünnepnapokkor ér asztalra tenni

A sült kacsacombnál kevés finomabb, elegánsabb húsétel létezik. Adjuk meg a módját a hétköznapoknak is!

  1. 1.

    Ropogós, omlós, sült kacsacomb - Vicikótól

  2. 2.

    Ropogós kacsacomb Palanett konyhájából

  3. 3.

    Kacsacombos tortilla

  4. 4.

    Sült kacsacomb újkrumplival és fehérkáposztával

  5. 5.

    Sült kacsacomb vörösboros-balzsamecetes párolt körtével

  6. 6.

    Kacsacomb vegyes gombaszósszal és burgonyapürével

  7. 7.

    Sült kacsacomb pezsgős párolt káposztával és hagymás burgonyával

  8. 8.

    Sült kacsacomb 3.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek