Jobbnál jobb ötletek a grillpácoláshoz

Ha beszerezted a húst, megrendelted a jó időt, és felhívtad a barátokat, már csak egy valami hiányzik a tökéletes grillezéshez: egy szuperjó pác, vagy több is. Szemezgessetek bátran a jobbnál jobb öteletekből!

Az örök kedvenc: mézes pácok

Szigorúan kézzel fogyasztva, hogy csupa ragacsosak legyünk, a móka kedvéért. A gyerekek is imádni fogják.

A csípős ízek kedvelőinek

Mindegy, hogy a szárított vagy friss chilitől lesz csípős a hús, egy biztos: az alábbi fogások bármelyike leveszi lábukról a fűszeres ízek rajongóit.

Pácolt tüzes csirkeszárnyak

Ahogy azt egy régi rigmus tartja: „Vége, vége, vége mindennek, vége a jó kedvünknek”, azaz elmúlt a hétvége, elfogyott a rántott hús, és a megbetonosodtak pogácsák is. Azt ...

Egyenesen Amerikából

Hamisítatlan barbecue-ízek, egyenesen a grillezés fellegvárából.

BBQ oldalas

Kukori és Kotkoda látogatott el hozzánk egy kis grillezésre. Két fiam viselkedését finom ételekkel próbáltam ellensúlyozni. Gyerek iránti vágyukat biztos nem erősítettük, de jót ...

BBQ oldalas 2.

Első próbálkozás végzetesnek bizonyult oldalas sütésben. További story itt.  

Mediterrán hangulatban

Egy kis olaj, zöldfűszerek és máris déli szomszédainknál érezhetjük magunkat.

Grillezett borjúkaraj

Szeretek kint főzni. Ma végre megtörtént az idei év első grillezése: borjúkarajt készítettem citromos-rozmaringos pácban, melyekre a végén rányomkodtuk a grillezett citromokat. Csodás ...

Egy falat India

Tandoori csirke zöld rizzsel

Az indiait mindig el tudom sütni a családomnak. Ha nincs ötlet, csak húzogatják a vállukat, ezt mindig felajánlhatom, mert biztos nyerő. Vigyázat, aki nem szereti a csípőset, az kevesebb ...

További pácötletek

Pác grillezéshez

A hétvégén grilleztünk, és a hűtőben másnap volt még egy kis maradék (ami jobban megfelel fényképezésre, mint a páclé), próbáltam elrendezni a tányéron, de sehogy nem tetszett. ...

6-féle húspác grillezéshez

Szeretünk kint a kertben sütögetni tavasztól őszig. Sokféle pácot szeretek kipróbálni, ezekből a legtöbb saját találmány, de van amelyik szakácskönyvből való. Hurrá, itt a tavasz, ...

Még több grillrecept itt >>

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...