Egy jó étteremmel kevesebb lett a fővárosban: bezár a Márga Budapest

A Márga Budapestet üzemeltető Geoholding Zrt. tulajdonosi szerkezetében történt változások miatt bezár az étterem. 

VISZLÁT BUDAPEST! Ezeket a meghökkentő szavakat olvashatjuk a Márga Budapest Facebook-oldalán. A rövid posztból kiderül, hogy a Márga Budapestet üzemeltetető Geoholding Zrt. tulajdonosi szerkezetében változások történtek, és az új vezetés úgy döntött, bezárja az éttermet.

A csopaki Márga Bisztró 2015-ben nyílt meg a Szent Donát Birtokon, majd egy évvel később a csapat a fővárosban is kipróbálta magát, és Márga Budapest néven nyitott éttermet a belvárosban. A budapesti bisztró is gyorsan népszerűvé vált. 2017-ben aThe New York Times szerkesztői listát készítettek arról az 52 városról, országról vagy akár tájegységről világszerte, ahova érdemes elutazni. Budapest ötvenedik lett a felsorolásban, amelynek készítői két éttermet is ajánlanak az idelátogatóknak. A Szimply mellett a másik a Márga Budapest volt.

Búcsúzzunk az étteremtől ezzel a szép desszerttel

A bisztró által közzétett posztban olvasható, hogy az étterem korábbi tulajdonosa rövid, gyógyíthatatlan betegséget követően elhunyt. Ez az oka a vezetőség szerkezetében végbement változásoknak.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Ezekhez a Rubik kockákhoz nem szuper okosnak kell lenned, hanem nagyon éhesnek

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...