Jó blogot írni nem is olyan könnyű

Hetente jelentkezik majd most induló Gasztroblogger rovatunk. Saját tapasztalatból tudom, a blogírás komoly kihívást jelent. Akár egy recepthez, ehhez is szükségeltetik néhány hozzávaló.

Hozzávalók egy jó bloghoz: bátorság (hisz az első bejegyzéstől kezdve ország-világ olvashatja), kitartás (illik hetente több poszttal jelentkezni), őszinteség (ettől lesz hiteles), egyediség, stílusosság, szellemesség, önkritika, és folytathatnánk a sort. Egyszóval blogot írni, jó blogot írni, nem is olyan könnyű.

Ezt mutatták a néhány évvel ezelőtti saját tapasztalataim is, mikor egy rövid időre magam is belekóstoltam a blogolás világába. Minden elismerésem és tiszteletem a gasztrobloggereké, akiknek dupla kihívás jutott, hisz nemcsak írásaikkal, hanem csodás ételfotóikkal kápráztatják el a nagyérdeműt. Fogadjuk írásaikat szeretettel a jövő héttől jelentkező új rovatunkban, a Vendégbloggerben.

Hétről hétre egy-egy meghívott blogger (csak nálunk megjelenő!) bejegyzését olvashatjátok, reméljük, sokak örömére. Nektek, kedves felhasználóink, jó szórakozást kívánok ezekhez az irományokhoz! Nektek pedig, kedves Bloggerek, további sok örömet a konyhában, blogotokban, olvasóitokban, és kitartást az online kulináris naplóitok vezetéséhez!

Szeretettel:

S. Pápa Petra

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!