Jennifer Garner egy híres színésznőtől „csente" kedvenc receptjét

Jennifer Garner egy interjúban osztotta meg, mely ételt szokta heti rendszerességgel elkészíteni családjának, és az is kiderült, hogy a receptért Emily Bluntot illeti a köszönet!

A PEOPLE magazinnak adott interjút Jennifer Garner, aki idén tölti be az ötvenet, és köztudottan nagyon szeret főzni. Többek közt azt is elárulta, hogy családja egyik kedvence Emily’s English roasted potatos névre hallgat, ami egy tepsis krumpli receptje, és rendszeresen készíti Ben Affleckkel közös gyerekeinek. Violet Affleck (16), Seraphina (13) és Samuel(10) olyannyira szeretik, hogy minden héten legalább egyszer terítékre kerül.

Érdemes követni a sütős-főzős videóit:

A receptet eredetileg Ina Garten gasztrolegenda szakácskönyvében, a 2020-ban megjelent Modern Comfort Food című kötetben – a komfortkajákért mi is odavagyunk! – fedezte fel a színésznő. A receptet Emily Blunt színésznő Garten Barefoot Contessa című műsorában mutatta meg 2018-ban. Blunt több trükköt is elárult, amitől még finomabb lesz az étel, ami egyébként az egyik családi kedvencük. Miután a recept felkerült a műsor weboldalára, akkora volt az érdeklődés iránta, hogy le is állt az oldal. Egyértelmű, hogy az emberek odavannak a ropogós krumpliért!

A People magazinnal folytatott beszélgetése során Jennifer azt is elárulta, hogy megrögzött rajongója mindenféle szakácskönyvnek.

Igazi szerelmi viszony fűz a szakácskönyveimhez. Néhányból van dupla példányom, mert amikor elutazom forgatni, akkor is magammal akarom vinni, de otthon is szükségem van rá.

A teljes recept itt érhető el, és Emily krumplija első pillantásra egyáltalán nem tűnik bonyolultnak.

Emily Blunt, a Garner család kedvenc receptjének ötletgazdája

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban rekreáld az ételt, négy egyszerű tippet kell betartanod:

  • a burgonyát forrald fel és szűrd le, mielőtt visszatennéd a fazékba,
  • alaposan rázd össze a darabokat, hogy ropogósak legyenek,
  • 15 percig hagyd száradni őket sütés előtt,
  • öntsd le őket növényi olajjal, mielőtt beteszed őket a sütőbe.

Ezzel ismét beigazolódott, hogy a sztárok is ugyanolyan emberek, mint mi, akik imádjuk a szakácskönyveket és a krumplit!

Forrásunk volt.


Ezeket a sztárlakásokat is lesd meg:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...