Jennifer Aniston 50 éves - elárulta, hogy minek köszönheti bomba alakját

Jennifer Aniston februárban ünnepelte az 50. születésnapját, mégis olyan jól néz ki, mint egy harmincas. Ez a titka!

A színésznő - saját bevallása szerint - jobban érzi magát, mint valaha, de az is tény, hogy keményen megdolgozik azért, hogy ilyen bomba formában legyen.

Keményen edz

Ellen DeGeneres tavaly decemberi interjújában Aniston elmondta, hogy nagyon sokat köszönhet edzőjének, Leyon Azubuike-nek, aki Anistont rendszeresen "Bajnoknak" hívja. Egy korábbi interjújában részletesen elmesélte edzésprogramját, amely 15 perces etapokból áll: először guggol, aztán irány az elliptikus tréner, majd a spinning-bicaj, és végül a levezető futás következik. Edzését talajon végzett gyakorlatokkal zárja.

Imád jógázni is

Aniston már több mint 15 éve dolgozik együtt a "Yogalosophy" alkotójával, Mandy Ingberrel. A színésznő elmondása szerint, amikor elkezdett jógázni, nagyon sok változást tapasztalt a testében és a lelkében egyaránt: a lábai formásabbak lettek, a karjai erősebbek, és amit a legfontosabbnak tart, hogy felfedezte a benne rejlő erőt. Aniston annyira szeret és tud is jógázni, hogy nem egy jóga DVD-n feltűnik az ismert jógaoktató Mandy Ingber mellett.

Egészséges és tápláló étrendet követ

A színésznő nem tagadja meg a finom ételeket magától, azonban arra ügyel, hogy azok szuper egészségesek legyenek. A napot egy csésze forró vízzel kezdi, amibe egy szelet citromot tesz, és reggelire banánból, áfonyából, fagyasztott cseresznyéből, organikus zöldségekből, maca porból és kakaóból készít sztíviával édesítettturmixot. Ha nem turmixot iszik, akkor pirítós, buggyantott tojás, és avokádó kerül az asztalra, más napokon pedig kölespehely mandulatejjel és banánnal.

Ebédre és vacsorára mindig zöldséget fogyaszt valamilyen formában, pl. salátaként, értékes fehérjeforrásokkal kiegészítve vagy salátát eszik, az étkezések között pedig gyümölcsöt, dióféléket eszik.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...