Szomorú okból zárja be kapuit egy újabb étterem

Nem az utóbbi időszakban megszokott okokból kifolyólag búcsúzik közönségétől a tihanyi étterem, hanem egy sajnálatos haláleset miatt: Járosi Tamás hiánya a vezetőség szerint nem teszi lehetővé a folytatást.

Végleg bezár a tihanyi Malackrumpli Bisztro – a szomorú hírt a Facebook-on osztotta meg a vezetőség, melyből kiderül, hogy az étterem Járosi Tamás hirtelen halálával a lelkét és a lényegét vesztette el, hiányát pedig nem tudják pótolni – írja az Index.

Bíztunk benne, hogy a minőségi gasztronómia, a jó csapat, a támogató, igényes vendégkör, a lelkes vezetés megbízható garancia. Örülünk, hogy ebben mindig megerősítettetek minket és jó szívvel tértetek vissza hozzánk...

– búcsúznak a dolgozók, hozzátéve, hogy sajnos mégis eljött az a pillanat, amitől féltek.

Természetesen lelkes törzsközönségüket, a vendégeket sem hagyják ki a szomorú búcsúból:

„...köszönet illeti Vendégeinket, a kitartó Malackrumpli rajongókat a mögöttünk levő sikeres 8 év bizalmáért, a sok jó szóért és elégedett pillantásért, az üres tányérokért és felhörpintett italokért, amellyel 2015 óta folyamatosan kitüntettek minket."

Címlapkép.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...