Jamie Oliver üzent a magyaroknak, étterméről van szó

Jamie Oliver egy csodás hírrel szolgált a magyar rajongók számára: megújul a Jamie Oliver's Diner Budapest menüje.

A Jamie Oliver's Diner Budapest lassan egy évtizedes múltra tekint vissza. Az étterem túlélte a koronavírus-járvány okozta megpróbáltatásokat, és zavartalun üzemel most is. Ettől függetlenül szüksége van egy kis marketingre, melybe most a sztárséf, Jamie Oliver is beszállt.

Jamie Oliver üzent a magyaroknak, étterméről van szó

A nagyágyú szakács a Jamie Oliver's Diner Budapest hivatalos TikTok-csatrornájára készített egy videót, melyben elmondta a magyar közönségnek – na meg persze a turistáknak – , hogy megújul az étterem menüje. Jamie Oliver többek között bemutatta az új, szuperszaftos szendvicset is, a Philly Steaket, mely az étlap egyik büszkesége lesz.

@jamiesdinerbp Jamie Oliver videó üzenetet küldött nekünk és bemutatja az új Philly Steak szendvicsünket is! 😍😋 Gyere és próbáld ki a Diner új menüjét, minden nap nyitva vagyunk a Gozsdu udvar szívében! 🤩 #jamieoliversdinerbp #jamieoliversdiner #gozsdu #gozsduudvar #jamieoliver #etterembudapest #etteremajanlo #holegyek #budapestetterem #etteremtippek ♬ original sound - Jamie Oliver’s Diner Budapest

Ezen kívül más újdonságok is felkerülnek az étlapra, melyet a Gozsdu udvar szívében található egységben lehet megkóstolni. A Pénzcentrum az étterem weboldaláról kiderítette, hogy az előbb említett fogás 4620 forint lesz, de nem nagyon van főétel 4500 forint alatt, míg a legdrágább tétel a BBQ tál, ami 11260 forintot kóstál.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha pénzt spórolnátok a bolti kencéken, készítsétek el McMenemy Márk...

Idén ősszel is igen enyhe az idő, így nyugodtan tervezhetünk nagy sétákat és kirándulásokat a szabadba. A természetjáráshoz pedig szendvics is dukál, hiszen egy mindenféle földi jóval megpakolt szendó remek ebéd lehet egy kirándulós napon. Fontos azonban, hogy laktató és tápláló is legyen - szerencsére Márk pont egy ilyen receptet hozott nektek!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Séftippek a legtökéletesebb, soktojásos házi tésztához Jahni Lászlótól, a Kistücsök...

A fejekben az él, hogy a levesekhez, tésztaételekhez nagy macera házi tésztát készíteni, ma már ezért automatikusan a gyári száraz tészta után nyúlunk. A legendás balatoni étterem, a Kistücsök séfje ezzel szemben arra biztat minden főzni szeretőt, hogy bátran álljunk neki frissen kigyúrni a tésztát, mert egy kis gyakorlással gyorsan megvan, az élmény pedig magáért beszél majd.

Nosalty

További cikkek