5 izgalmasan alternatív köret húsok mellé, ami megér egy misét

A nyár tele van szaftos-omlós húsételekkel, általában nem is kérdés, hogy mit készítsünk egy kerti partira vagy grillezésre. Ami azonban annál inkább, hogy mit adjunk fent említett húsaink mellé. Izgalmas köretötletek következnek.

Ne hanyagoljuk el köreteinket! Szegények gyakran háttérbe szorulnak a főfogások mellett, megmaradnak kísérőként, és ezért nem is szánunk rájuk túl sokat az időnkből és energiánkból. Pedig ha egy kicsit megerőltetjük magunkat, minimális pluszmunkával alkothatunk olyan köreteket, amelyek akár versenyre is kelhetnek majd a melléjük tálalt hússal. Gondolatébresztő, inspiráló receptötletek következnek.

Nézd meg az izgalmas köretötleteket galériánkban:

Tedd izgalmasabbá az életet az alábbi receptekkel:

Mini burgonyagratinok

Ezek az imádni való kis burgonyahalmok hasonlóan készülnek, mint a burgonyagratin (más néven dauphinoise), csak éppenséggel mini változatban. A vékonyra szeletelt burgonyarétegek ...

Fűszeres ananászchutney

A chutney tulajdonképpen egy lekvár, de annál mégis fényévekkel több. Egyrészt azért, mert nemcsak gyümölcsökből, hanem zöldségekből (sőt, pusztán zöldfűszerekből) is ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Készen állsz még néhány hajmeresztő konyhai ötletre?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...