Itt a tökéletes példa, hogy lehet egy lepattant, csúnya konyhából szépet alkotni

Vannak jól sikerült konyhafelújítások, és vannak extramenő telitalálatok! Most utóbbira hozunk példát! 

Az, hogy álmaink konyhája elkészülhessen, sok időt vesz igénybe, évekbe, de talán évtizedekbe is kerülhet, mire végre olyan lesz a végeredmény, amilyet elképzeltünk. Arianna Danielson és férje nyolc éve házasok, és a nő azt mondja, még sosem volt olyan a konyhájuk, amilyenre vágyott. De ezúttal megtört az átok.
Nehéz szavakat találni a család konyhájára: lepukkant, elavult, nagyon lestrapált, egy szóval, igazán ráfért egy "kis” ráncfelvarrás.
„A konyhánk ezelőtt olyan hely volt, ahol utáltam lenni” - mondta Arianna, amin egy percig sem csodálkozunk.

Nézzétek csak, így festett a konyha a felújítás előtt:

Arianna tudta, mit akar: eklektikus, vintage stílusú konyhát. Bár tudja, divatos a nagy, nyitott konyha, ő azonban a zártabb megoldást preferálja: „Amikor itthon partikat rendezünk, elrejthetjük a vacsora utáni rendetlenséget, és élvezhetjük a barátaink társaságát” – vallja a fiatal nő, aki ennek szellemében újíttatta fel a helyiséget.

Így néz ki a konyha több hónapnyi munkálat után:

Az utána fotók pedig lenyűgözőek, aminek nagy része Arianna és férjének a munkája. A felújítás kilenc hónapot vett igénybe, az eredmény pedig aprólékos, igényes és nagyon egyedi munka. Kedvencünk a mennyezet és az ablak, persze összességében az egész konyha egy kis ékszerdoboz lett.

Ez is érdekelhet:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...