Itt a hableányos croissant kék algával és némi vattacukorral

Lehet még fokozni a cukiságot az édességek területén. Csak egy kis kék alga kell hozzá.

Tavaly nyáron még az unikornis-frappuccinón borult ki a fél internet, majd jöttek a különböző szivárványos, unikornisos, csillámpónis italok és édességek. De nincs megállás! Az unikornisok mezejéről ideje a tenger mélyére merülni, és jöhetnek a hableányos finomságok. Az ausztrál Bam Bam Bakehouse például egy hableányos croissant dobott a piacra, aminek a tésztáját kék algával színezték. Nézzétek csak...

Az alga egyébként nagyon népszerű alapanyag lett az elmúlt években, mivel fehérjét, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Emellett azért is hasznos, mert természetes színezőanyagként kékre festi az élelmiszereket. Ha a kék tészta még nem volna elé, a péksüteményt vattacukor ízesítésű krémmel töltötték meg. Vajon Ariel mit szólna ehhez?

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via Metro

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...