Itt a hableányos croissant kék algával és némi vattacukorral

Lehet még fokozni a cukiságot az édességek területén. Csak egy kis kék alga kell hozzá.

Tavaly nyáron még az unikornis-frappuccinón borult ki a fél internet, majd jöttek a különböző szivárványos, unikornisos, csillámpónis italok és édességek. De nincs megállás! Az unikornisok mezejéről ideje a tenger mélyére merülni, és jöhetnek a hableányos finomságok. Az ausztrál Bam Bam Bakehouse például egy hableányos croissant dobott a piacra, aminek a tésztáját kék algával színezték. Nézzétek csak...

Az alga egyébként nagyon népszerű alapanyag lett az elmúlt években, mivel fehérjét, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Emellett azért is hasznos, mert természetes színezőanyagként kékre festi az élelmiszereket. Ha a kék tészta még nem volna elé, a péksüteményt vattacukor ízesítésű krémmel töltötték meg. Vajon Ariel mit szólna ehhez?

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via Metro

Címlapról ajánljuk

További cikkek