Itt a bizonyíték: nem kell lemondanod a mosókonyháról akkor sem, ha kevés a helyed!

Akárki, akármit mond, a mosókonyha nagyon hasznos helyisége egy otthonnak. A kevés hely miatt nem vállalod be? Mutatunk pár szuper praktikus megoldást!

Minden otthonban praktikus lenne egy mosókonyha, hiszen nem a konyhában, és nem is a fürdőszobában foglalná a helyet a mosó- és/vagy szárítógép. Mutatunk pár igazán ötletes megoldást:

A beépített szekrény egy elemeként

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy külön helyiséget szeparálhatsz el a mosókonyhának, akkor a gépek behelyezését követően érdemes a helyiséget beépített polcokkal és szekrényekkel is megtölteni, minél több dolgot el tudj itt raktározni.

Minimalista design, maximális helykihasználás

Aprócska, de annál hangulatosabb mosókonyha

Mosókonyha vidéki stílusban (mert nemcsak a minimalista stílus a trendi)

A kékes-szürkés árnyalatok is fénykorukat élik. Meg kell hagyni ez a színkombináció még a mosókonyhának is jól áll.

Kék és fehér

Az apró helyiségeket világos színekkel tágíthatod. Ebben az esetben nagyon jó választás a fehér fal, ami a kék mintákkal nagyon jól működik. Otthonos mosókonyhát mindenkinek!

Ezeket olvastad már?

via ElleDecor

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...