Ismerkedj meg a brothie-val! Ez a hihetetlen fogás lesz a nyár slágere?

Nem mindennapi, édes-sós különlegesség tartja lázban New York lakóit. Lehet, ez lesz a húsevők legújabb kedvence?  

Színes, illatos italok, amelyek láthatóan tele vannak friss zöldségekkel. Meglepő módon mégis a legfontosabb alapanyaguk nem más, mint egy sűrű, ízletes húsleves. A New York-ban találhatóHearth nevű étterem tulajdonosa, Marco Canora megnyitotta miniüzletét, a Brodot, ahol finom csontleveseket lehet vásárolni. Ez a fogás nagyon jól illik a hideg, téli napokhoz, de hogyan lesz belőle nyári ital?

Orange Everything

A "brothie" szó a broth (alaplé, csontleves) és a smoothie szavak összeillesztéséből keletkezett.

Ebben a finomságban, Canora nagy nyári találmányában ugyanis a csontleves gyümölcsökkel, zöldségekkel, kókuszolajjal és magvakkal van összeházasítva.

Garden Green

Az izgalmas, gazdag ízű ital három verzióban érhető el.

  • Deep Purple: cékla, szeder, cseresznye, banán, kókuszolaj, chiamag, csirkealaplé
  • Everything Orange: répa, mangó, narancs, kurkuma, banán, kókuszolaj, gyömbérlé, lenmag
  • Garden Green: spenót, kel, petrezselyem, mangó, zöldalma, banán, kókuszolaj, tökmag és csirkealaplé.

A brothiek íze állítólag gazdag, mély, sűrű, sós és édes. Az, aki kóstolta furcsa, nehezen beazonosítható umamis árnyalatok megtapasztásárólszámolt be. Mit ne mondjuk, megkóstolnánk. Te hogy vagy ezzel?

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Kalóriadús, mennyei finomságok, hogy a Vb-szurkolás még jobb legyen

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...