Színes, illatos italok, amelyek láthatóan tele vannak friss zöldségekkel. Meglepő módon mégis a legfontosabb alapanyaguk nem más, mint egy sűrű, ízletes húsleves. A New York-ban találhatóHearth nevű étterem tulajdonosa, Marco Canora megnyitotta miniüzletét, a Brodot, ahol finom csontleveseket lehet vásárolni. Ez a fogás nagyon jól illik a hideg, téli napokhoz, de hogyan lesz belőle nyári ital?
A "brothie" szó a broth (alaplé, csontleves) és a smoothie szavak összeillesztéséből keletkezett.
Ebben a finomságban, Canora nagy nyári találmányában ugyanis a csontleves gyümölcsökkel, zöldségekkel, kókuszolajjal és magvakkal van összeházasítva.
Az izgalmas, gazdag ízű ital három verzióban érhető el.
- Deep Purple: cékla, szeder, cseresznye, banán, kókuszolaj, chiamag, csirkealaplé
- Everything Orange: répa, mangó, narancs, kurkuma, banán, kókuszolaj, gyömbérlé, lenmag
- Garden Green: spenót, kel, petrezselyem, mangó, zöldalma, banán, kókuszolaj, tökmag és csirkealaplé.
A brothiek íze állítólag gazdag, mély, sűrű, sós és édes. Az, aki kóstolta furcsa, nehezen beazonosítható umamis árnyalatok megtapasztásárólszámolt be. Mit ne mondjuk, megkóstolnánk. Te hogy vagy ezzel?
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
Kalóriadús, mennyei finomságok, hogy a Vb-szurkolás még jobb legyen