Minden főzőműsorok őse indul újra a Netflixen

Minden idők legikonikusabb főzősműsora indul újra a Netflixen – az Iron Chef volt minden gasztroreality őse, és még Ramsay Hell's Kitchen című műsorát is ez inspirálta.

Úgy tűnik, a Netflix közönségének nem csökken az étvágya, ha főzőműsorokról van szó. A Csokoládéiskola (eredeti címén: School of Chocolate) című sorozatban minden a csokiról szól, a Fantastic Fungi  avagy A gombák lenyűgöző világa című film pedig a gombarajongók kedvenc dokumentumfilmje lehet. Most pedig az egyik legikonikusabb főzősműsor, az Iron Chef kerül újra képernyőre, Iron Chef: Quest for an Iron Legend címmel.

A legendás Iron Chef Japánból indult / Footó: Reddit

Grandiózus kiadásban tér vissza minden főzőműsorok úttörője, a legkeményebb kulináris megmérettetésként is számon tartott Iron Chef. Öt séflegenda várja majd a versenyző szakácsokat az újragondolt konyhastadionba, ahol tesztelik tűréshatáraikat, tudásukat és kreativitásukat, miközben elképesztő ételkreációkat alkotnak. A legsikeresebb versenyző pedig visszatér a Nagy Fináléra, hogy elnyerhesse az Iron Legend címet

– írja új műsoráról a Netflix.

Az eredeti iron Chef 1993-ban indult Japánban, amit aztán a Food Network vett át 1999-ben. A show azóta is klasszikusnak számít a főzős realityk piacán, és olyan műsorok alapját adta, mint a Top Chef vagy a Hell's Kitchen Gordon Ramsay-vel.

Íme egy részlet a japán verzióból:

Címlapkép: Reddit

Forrásunk volt.


Egyéb gasztrocikkeinkből:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...