Ínycsiklandó egészséges ételek - 20 csodás ötlet legfrissebb recepjeinkből

Müzlikeverék, leves, saláta, húsétel és desszert - semmit nem kell kihagyni az egészséges menüből. Inspirációért fusd át receptválogatásunkat!

  1. 1.

    Granola házilag

  2. 2.

    Mustáros padlizsánkrém Fanta konyhájából

  3. 3.

    Japán zöldséges omlett

  4. 4.

    "Három nővér" leves

  5. 5.

    Háromhagymás leves

  6. 6.

    Tárkonyos lencseleves

  7. 7.

    Fetás cukkini joghurttal

  8. 8.

    Ausztrál gombasaláta

  9. 9.

    Paradicsomos sült zöldségek

  10. 10.

    Túrós-káposztás zabpelyhes pite

  11. 11.

    Céklás rizottó

  12. 12.

    Diétás rakott brokkoli

  13. 13.

    Omlós csirkecomb vele sült zöldséggel

  14. 14.

    Fitt, diétás töltött paprika

  15. 15.

    Spagettitök pulykás raguval

  16. 16.

    Húsgolyók házi zöldcurry-szószban

  17. 17.

    Reform túrópuffancs

  18. 18.

    Erdeigyümölcsös gofri laktóz és glutén nélkül

  19. 19.

    Narancsos zabkeksz and.nikol13 konyhájából

  20. 20.

    Almás-mákos túrótorta

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...