A hétvégén két kedvelt budapesti étterem is bezárta kapuit

Szomorúan ért véget a június, hiszen két szeretett budapesti étterem is bezárta kapuit.

Az elmúlt hétvége folyamán bezárt a pesti Input Kitchen & Bar és az újbudai Vokal Rock Bistro is – írja az nlc.hu.

A hétvégén két kedvelt budapesti étterem is bezárta kapuit

Már régóta nagy kedvencnek számított a két vendéglátóhely

Az Input Kitchen & Bar hét év nyitvatartás után bezárta gourmet konyháját. „Minden fogásukban akadt egy kis extra, akár egy házi burgert kértünk sült krumplival, akár egy olyan éttermi klasszikust, mint a tatár bifsztek" – írja a cikk. Az alábbi rövid posztban jelentette be a szomorú hírt az Input csapata:

De Újbuda is elveszített egy nagy kedvencet, hiszen bezárt a Vokal Rock Bistro, amely részben az ott kínált óriás rántott húsról híresült el.

A híres rántott hús / Fotó: Vokál Rock Bistro

Utóbbi étterem helyzetéről még annyit lehet tudni, hogy séfje, Nyúzó Imre a jövőben a pesti oldalon folytatja majd egy új hellyel, amit természetesen már nagyon várnak egykori vendégei.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...