„Lehetek én a kiskifli?” – Megjöttek a Nosalty ingyenes karácsonyi Viber-matricái

A Nosalty ünnepi fogásai életre kelnek! Töltsd le vadiúj, ingyenes Viber-matricacsomagunkat karácsonyra, és üzenj szerettednek!

A Nosalty legújabb meglepetése egy új, ingyenesen letölthető ünnepi matricacsomag, ami a Viber-felhasználók számára december 22-től már elérhető, méghozzá itt! A csomagban az ünnepi fogások életre kelnek, hogy velük üzenhessünk szeretteinknek, barátainknak. A szaloncukor, hólabda, flódni és mézeskrémes legalább olyan kedves szereplője a csomagnak, mint az évbúcsúztató partyra készülő virsli, vagy a boldog karácsonyt kívánó mézeskalács.

A Nosalty évről évre a legkedveltebb segítség a konyhában az ünnepi időszakban, a legtöbb receptkereső a mi oldalunkat keresi fel ebben a pár napban. A karácsonyi készülődés még vidámabb lehet ezekkel a kedves figurákkal és sütikkel. A klasszikus fogások így az ünnepi asztalon túl az online térben is megjelennek

– mondta a csomag koncepciójáról Huszár Dóra, a Nosalty marketingmenedzsere.

Ha még nem vagy tagja, csatlakozz a Nosalty Viber csatornájához, ahol naponta friss gasztrotartalmakkal és receptekkel várunk, és töltsd le legújabb matricacsomagunkat is, itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...