Ilyen a tökéletes rántott csirke Gordon Ramsay szerint

Ahány ház, annyi változata van a rántott csirkének. A sztárséf elárulta, milyen szerinte a tökéletes panírozott sült hús.

A rántott csirke az egyik legnépszerűbb étel. Mindenki máshogy készíti, mindenkinek megvannak a saját kis trükjei. Ki olajban, ki zsírban, ki sütőben szereti sütni. Gordon Ramsay-nek is megvan a módszere a tökéletes rántott csirke elkészítésére:

A brit sztárséf trükkje, hogy a csirkecombokat fokhagymás, rozmaringos, hagymás íróban pácolja, majd utána sós, borsos, füstölt paprikás lisztbe forgatja. Ezután újra az íróba teszi a húsokat, majd ismét a lisztbe forgatja. Zsemlemorzsát egyáltalán nem használ. Ezután forró olajban süti ki a húsokat.

Rántott csirkés kedvenceink:

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Foodbeast.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek