Ilyen gyönyörű sütit sütött karácsonyra Katalin hercegné

A királyi család tagjai, Vilmos és Katalin már gőzerővel készülnek a karácsonyra, ráadásul nem is akárkivel sütnek-főznek! 

Mary Berryt, a sütik királynőjét valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen az itthon is futó és nagyon népszerű Sütimester című tv-shownak ő az egyik műsorvezetője. Marry imád meglepetéseket okozni a saját műsorában is, ezért most meghívta a királyi család két tagját egy kis karácsonyi sütésre.

A műsor december 16-án kerül majd csak adásba a BBC-n, de addig is a királyi család adott egy kis ízelítőt és posztolt pár képet a főzőcskézésből. Az egyik fotókból kiderül, hogy több süteményt is elkészítenek. Katalin még a díszítésbe is beszállt a cupcakeknél, az egyik képen legalábbis egy habzsákot tart a kezében. Valószínűleg egyébként nem csak a hercegné áll majd be a konyhába segíteni, hiszen Vilmos is részt vett a forgatásokon. Mi alig várjuk, hogy megtudjuk, milyen finomságokat készítettek, addig is maradnak a karácsonyi hangulatú képek az eseményről.

A Berry Royal Christmas-ban egyébként,nemcsak a sütiké lesz a főszerep, hanem a Cambridge-ek legkedvesebb jótékonysági szervezetei is szerephez jutnak majd.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...