Ilyen furán még sose vágtál sajtot!

Nah, megint egy nélkülözhetetlen ötlet, ami nélkül nem tudom, hogy tudunk élni. Eddig. Puha, morzsálódó, kenődő sajtokhoz használj fogselymet! Hogy mit?? Azt.

Megint valami pihent elme találhatta ki a következőt - ennek ellenére nem rossz, sőt, igazán hatásosnak tűnik. Ha van otthon némi ízesítetlen fogselymed, és éppen valami extra lágy, pl. kecskesajtot szeretnél felaprítani (ami ugye köztudottan kenődik, és nehézkes kezelni), ahhoz tökéletes lesz az a módszer. Meg ugye: fogselyemmel még senki nem vágta el a kezét!

Nézd csak!

Ennyit a fokhagymapucolásról

(címlapfotó: foodiesuz)

Legújabb receptek

Legegyszerűbb medvehagyma-krémleves

Ha eljön tavasszal a medvehagyma szezonja, hetekig mindent az aromás fűszernövénnyel készíthetünk. Aki egy igazán gyors és komfortos receptet keres a zöldséggel, az alábbi krémlevesben ...

Mogyoróvajas hamburger

A recept a Troll a konyhában műsorral való együttműködésünk keretein belül valósult meg, és garantáltan trollmentes :)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Gyerekkedvenc ételek 7 napon át, amiket mi...

Vannak ételek, melyeket a gyerekek legtöbbje imád - néhány kivétellel, de ők, mint tudjuk, csak a szabályt erősítik. A gombóclevesek, a rántott csirke, bármi, ami nutellás vagy csokis, de a borsóleves is nagy kedvenc legtöbbjüknél. Ezen a héten nekik kedvezünk!

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!