Ilyen furán még sose vágtál sajtot!

Nah, megint egy nélkülözhetetlen ötlet, ami nélkül nem tudom, hogy tudunk élni. Eddig. Puha, morzsálódó, kenődő sajtokhoz használj fogselymet! Hogy mit?? Azt.

Megint valami pihent elme találhatta ki a következőt - ennek ellenére nem rossz, sőt, igazán hatásosnak tűnik. Ha van otthon némi ízesítetlen fogselymed, és éppen valami extra lágy, pl. kecskesajtot szeretnél felaprítani (ami ugye köztudottan kenődik, és nehézkes kezelni), ahhoz tökéletes lesz az a módszer. Meg ugye: fogselyemmel még senki nem vágta el a kezét!

Nézd csak!

Ennyit a fokhagymapucolásról

(címlapfotó: foodiesuz)

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...