Az IKEA piacra dobta a legbizarrabb illatos gyertyát – Valóban olyan szaga van, mint gondolod

Ha van olyan illatos gyertya, amely képes kettéosztani a társadalmat, az szerintünk egyértelműen az IKEA gyártmánya. Hogy miért? Mert a húsgolyó illatát nem biztos, hogy mindenki szeretné órákon át szagolni.

A KFC a világon először dobott piacra olyan gyertyát, melynek az illata egyesek szerint egy az egyben olyan volt, mint a gyorsétteremben kapható, frissen sült csípős csirkeszárnynak. Az átlagember azt gondolná, egy ilyen próbálkozás éppen elég volt a világnak,

most viszont az IKEA jelentette be, hogy limitált számban, de ők is forgalmazni kezdenek egy illatos gyertyát, amelynek igen, tényleg svéd húsgolyóillata van!

A különleges, húsillatú gyertyát az európai áruházak polcán csak kevés eséllyel találhatjuk meg – legalábbis ez derül ki a terméket felfedező Kreativ.hu cikkéből, mely részletesen beszámol róla, hogy a gyertyák egy nagyobb, Store in Box elnevezésű promó részei, amiben a vásárlók egy dobozban vihetik haza az ikeás vásárlóélmény különböző illatait. Az ötlettel - és a termékekkel - az áruház a Family-kártyásokat ünnepli.

A húsgolyóillatú gyertyákból mindösszesen 1925 darabot gyártottak le, az értékes kincsekre pedig egy nyereményjátékon keresztül lehet szert tenni augusztus végéig.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...