Az IKEA piacra dobta a legbizarrabb illatos gyertyát – Valóban olyan szaga van, mint gondolod

Ha van olyan illatos gyertya, amely képes kettéosztani a társadalmat, az szerintünk egyértelműen az IKEA gyártmánya. Hogy miért? Mert a húsgolyó illatát nem biztos, hogy mindenki szeretné órákon át szagolni.

A KFC a világon először dobott piacra olyan gyertyát, melynek az illata egyesek szerint egy az egyben olyan volt, mint a gyorsétteremben kapható, frissen sült csípős csirkeszárnynak. Az átlagember azt gondolná, egy ilyen próbálkozás éppen elég volt a világnak,

most viszont az IKEA jelentette be, hogy limitált számban, de ők is forgalmazni kezdenek egy illatos gyertyát, amelynek igen, tényleg svéd húsgolyóillata van!

A különleges, húsillatú gyertyát az európai áruházak polcán csak kevés eséllyel találhatjuk meg – legalábbis ez derül ki a terméket felfedező Kreativ.hu cikkéből, mely részletesen beszámol róla, hogy a gyertyák egy nagyobb, Store in Box elnevezésű promó részei, amiben a vásárlók egy dobozban vihetik haza az ikeás vásárlóélmény különböző illatait. Az ötlettel - és a termékekkel - az áruház a Family-kártyásokat ünnepli.

A húsgolyóillatú gyertyákból mindösszesen 1925 darabot gyártottak le, az értékes kincsekre pedig egy nyereményjátékon keresztül lehet szert tenni augusztus végéig.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...