Két hozzávaló, mely tiltólistás III. Károly koronázásán

Kamilla fia mesélt arról, milyen hozzávalókat száműznek az ételekből a koronázás napján.

Május 6-án szombaton tartják III. Károly koronázását a Westminster-Apátságban. A történelmi eseményre természetesen már javában folynak az előkészületek. Azt már elárulták, hogy húsmentes pite lesz az ünnepségek központi fogása, de most Kamilla egyik fia azt is elmesélte a The News Agents nevű podcastban, hogy némely alapanyag tiltólistára került anyja, Kamilla miatt.

Két hozzávaló, mely tiltólistás III. Károly koronázásán

Mint kiderült, a király hitvese nem szereti sem a chilit, sem pedig az intenzív, erős fűszereket, a fokhagymát pedig, ahogy fogalmazott, társadalmi okokból, a kellemetlen lehelet megelőzése érdekében száműzik.

Kamilla fia azt is elárulta, hogy anyja inkább a halakat és a friss zöldségeket preferálja.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...