Két hozzávaló, mely tiltólistás III. Károly koronázásán

Kamilla fia mesélt arról, milyen hozzávalókat száműznek az ételekből a koronázás napján.

Május 6-án szombaton tartják III. Károly koronázását a Westminster-Apátságban. A történelmi eseményre természetesen már javában folynak az előkészületek. Azt már elárulták, hogy húsmentes pite lesz az ünnepségek központi fogása, de most Kamilla egyik fia azt is elmesélte a The News Agents nevű podcastban, hogy némely alapanyag tiltólistára került anyja, Kamilla miatt.

Két hozzávaló, mely tiltólistás III. Károly koronázásán

Mint kiderült, a király hitvese nem szereti sem a chilit, sem pedig az intenzív, erős fűszereket, a fokhagymát pedig, ahogy fogalmazott, társadalmi okokból, a kellemetlen lehelet megelőzése érdekében száműzik.

Kamilla fia azt is elárulta, hogy anyja inkább a halakat és a friss zöldségeket preferálja.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...