Így védte meg magát Tóth Vera a szemétkedő kommentelőktől

Tóth Vera ismét megelégelte, hogy egymást érik az őt érő degradáló megjegyzések - főként magánélete részleteit, testsúlyát és gyomorszűkítő műtétét illetően.

Ismét megvédte magát Tóth Vera egy friss Instagram-posztjában, és a fókusz ezúttal is gyomor-bypass műtétéjére, azt követő fogyására, megújult életmódjára és a bulvárhírekre került.

"Tudjátok, a csapból is az folyik, hogy gyomor-bypass műtéten estem át.Ez korántsem jelenti azt, hogy nem szenvedtem, hogy nem vállaltam be ennek a műtétnek azt a kockázatát..." - kezdi bejegyzését.

Korábban is volt hasonló cikkünk:

Tóth Vera válaszol a képét és a bugyiját ért vádakra - élő adásban védte meg magát

"Már nem azzal telnek a napjaim, hogy hogy fogyjak le, hanem azzal, hogy éppen milyen dalt írjak, vagy milyen koncertekkel örvendeztessem meg a közönséget" - folytatja, kiemelve, igaziból minden korábbi frusztráció, depresszió és a műtét utáni testi nehézség megérte.

És itt van az eredeti poszt:

"...amikor egy fontos megbeszélésen ülsz és kicsit nagyobb falatot eszel és elnézést kérsz, de ki kell menned a mosdóba, hogy megoldd a falatot, ami megakadt, remélem nem kell részletezzem.."

Hosszan ír még a bulvársajtó szerepéről életében, arról, miért beszél magánéletéről, pikánsabb témákról, vagy hogy mennyire sokat jelent neki a rajongói támogatás.

Olvassátok el a hosszabb bejegyzést Facebook-oldalán.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...