Elég bizarr: így tudod azonnal lehűteni a pizzát, ha nagyon forró

Ennél furább dolgot ritkán lehet látni. Ha lenne pizzarendőrség, ezt a férfit biztosan lecsuknák, lehetőleg élete végéig.

A Redditen DaddyRavioli nevezetű felhasználó osztotta meg férje nagyon furcsa technikáját arra, hogyan szokta lehűteni a forró pizzát. A házaspár már az egyetem óta ismeri egymást, azóta nagy pizzaimádók, gyakran készítik közösen is kedvencüket. A férfi (sajnos) rájött, miként hűtheti le a pizzát a leggyorsabban: egyszerűen hideg víz alá tartja pár másodpercig, ezt a technikát pedig mai napig alkalmazza. A férfi szerint nem kell szörnyülködni ezen a módszeren, ugyanis egyáltalán nem változtat a pizza ízén, és tényleg szuper gyorsan lehűl.

A kommentelők természetesen nem fogták vissza magukat, amikor meglátták a videót, és elég durva megjegyzésekkel illeték a férfit és bizarr trükkjét:

Water pizza

Ne etesd, ennek a vérvonalnak véget kell vetni” – írta ironikusan az egyikük. Egy másik azzal viccelődött, hogy férje olyan, mint egy mosómedve, és jobb, ha a felesége minél előbb kidobja a lakásból, mielőtt a macskát is megeszi. De a személyes kedvencem ez volt: „Sajnálkozva hallom, hogy a jövőben el fogtok válni.” Reméljük az utóbbi azért nem következik be.

Ha esetleg ki szeretnéd próbálni ezt a módszert, vagy csak megkívántad a pizzát, akkor mutatunk hozzá recepteket:

Kolbászos tepsis pizza

A tepsis pizza egyetlen titka, hogy érdemes kiolajozott tepsin pihentetni/keleszteni a begyúrt tésztát, utána sokkal egyszerűbben méretre formázható, és könnyen ki is csúszik majd a ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...