Így tépd ki egy mozdulattal a csirkehús fehér ínját 10 másodperc alatt!

Ha csirkemellből készítesz valamilyen finomságot, bizonyára te is sűrűn találkozol a húsban lévő vastag, fehér ínnal, amit elég nehézkes szépen eltávolítani. 

Van egy jó hírünk, ennek most vége! Nincs több vagdosás és kipiszkálás, egy egyszerű mozdulattal ugyanis te is könnyen kiszedheted az inat a csirkehúsból, nem lesz szükséged semmi másra, csak egy villára, és esetleg egy konyhai törlőkendőre.

@raising_krazies

Best cooking hack ever! ##cookinghacks ##tiktokmoms ##itsdinnertime ##cookingontiktok ##lifehack ##momsoftiktok ##whatsfordinner ##waitforit ##fyp

original sound - raising_krazies

Ahogy az a videóben is jól látható, az ín végét a villa két foga közé kell helyezni. Mivel a hús valószínűleg csúszós, a konyhai törlőkendő nagy segítségünkre lehet abban, hogy az ín végét stabilan meg tudjuk fogni. Ezután már csak egy kis erőkifejtésre van szükségünk, egy gyors mozdulattal ugyanis kb. 10 másodperc alatt eltávolíthatjuk a csirkéből az ínt anélkül, hogy a húst széttépnénk vagy összevagdosnánk.

Ugye, milyen zseniális megoldás? Végre nem kell feleslegesen levágni egy csomó húsdarabot ahhoz, hogy eltüntessük azt a bosszantó fehér inat.

Ezeket olvastad már?

via TikTok

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...