Így tartotta magát formában a fiatal brit hercegné, amikor még színésznőként dolgozott

Meghan mindig is igyekezett odafigyelni az étkezésére és a rendszeres mozgásra is. Lássuk, ő hogyan óvta egészségét!

Meghan Markle, Harry herceg felesége most már biztosan változtat kicsit az étrendjén, hiszen kisbabát vár, bár eddig is odafigyelt az egészséges étrendre és a megfelelő mozgásra. A volt színésznő a jóga és a futás szerelmese is, és imád főzni, amire most már azért talán kicsit több ideje van.

Meghan Markle, mielőtt hozzáment egy brit herceghez, rengeteget dolgozott: a Briliáns elmék című sorozat miatt a napja általában reggel öt előtt kezdődött és gyakran az éjszakába nyúlt, így nem maradt sok ideje főzőcskézni és sportolni. A volt színésznő egy korábbi interjúban elmondta, hogy a forgatási időszakokban is vigyázott az alakjára, de leginkább azért él egészségesen, mert a hangulata és az energiaszintje is attól függ, mit és mennyit eszik, és hogy hány órát tud aludni.

Sussex hercegnője Fidzsi-szigeteki látogatása során

Meghan "receptje"

Meghannek az alábbi "recept" vált be: a hosszú, megterhelő munkával járó forgatási hónapokban hétköznap vegán ételeket evett, és csak hétvégén engedte meg magának azt, hogy lazítson, és azt egyen, amit megkíván. Az interjúból az is kiderül, hogy a sült krumpli a gyengéje, ezt egész nap tudná enni, de persze a hétköznapokon azért ez nem fér bele az étrendjébe. Szeret főzni, de amíg színészkedett, nem volt rá ideje – most, hogy nem kell minden nap hajnalban ébrednie, talán könnyebben tud hódolni a szenvedélyének.

Sütőben sült krumpli

Nincs hamburger sült krumpli nélkül. Csak éppen nem mindegy, hogy milyen az a krumpli. A gyorséttermekben kapható, sült burgonyának titulált, zsírban úszó példányokat ...

Harry herceg felesége nemcsak az étrendre, de a mozgásra is figyel. A jógát évek óta űzi, ami nem csoda, hiszen édesanyja jógaoktató – gyerekkora óta jár órákra, de csak később, egyetemista korában kezdte el igazán élvezni a sportot. A mozgás szerves része az életének, imád sétálni a kutyáival, és, ha ideje engedi, akkor a futást is bevetette kikapcsolódásként.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...