Így tartja magát formában Palvin Barbi

A híres modell a legutóbbi interjújában árulta el, minek köszönheti fantasztikus alakját.

Palvin Barbi a világ egyik legkeresettebb modellje, így nyilván az is a munkája részét képezi, hogy megfelelő formában legyen mind lelkileg, mind testileg. Régebben Barbit sokan már-már plus-size modellként emlegették, csak mert nem csont és bőr, azonban ez mára a múlté, hiszen bombaformában van. Ez pedig annak is köszönhető, hogy változtatott az életmódján.

Amikor van rá lehetőségem, edzőterembe járok. Általában személyi edzővel gyakorlok, aki mindig szól, ha valamit rosszul csinálok. Sok jó tanáccsal lát el, így hatékonyabbak az edzéseim, mintha egyedül kísérleteznék. Nem szeretek különböző diétákat követni, inkább csak figyelek arra, hogy minél több zöldséget egyek, és nagyon sok vizet igyak, emellett mértékkel fogyasztok mindent, amit szeretek. Ez sokat változtatott az alakomon is. Régen nem szerettem a zöldséget, de idővel minden újhoz hozzá lehet szokni” – mesélte a modell a nemzetisport.hu-nak.

És hát valljuk be, hogy Barbinak elképesztően jó alakja van, így érdemes lehet követni az alapvetően egészen egyszerű életmódvezetési tanácsait.

Más izgalmas dolog is elhangzott az interjúban

A modellt arról is megkérdezték, hogy szerelme mennyire szereti a magyar konyhát, vagy hogy járt-e már például disznóvágáson. „Dylan imádja a magyar konyhát. Zsíros kenyér, csirkepaprikás...bármi jöhet! Sok magyaros ételt szoktam főzni neki Amerikában is.... Éppen nemrégen vittem el élete első disznóvágására, és mondhatom, remekül érezte magát!"

Azt már eddig is tudtuk, hogy Dylan kedvenc magyar étele a zsíros kenyér, de ezek szerint a többi hazai fogásunkért is odavan. Ennek apropóján mi is megkívántuk a magyaros ízeket – ezeket még a diétádba is bátran beillesztheted:

Klasszikus magyar gulyásleves

A klasszikus marhagulyás az az étel, amit minden nap meg tudnék enni. Ha csak rágondolok, rögtön megkívánom. Főzni is nagyszerű, mert folyamatosan változik az íze, és izgalmas mindig ...

Karácsonyi kocsonya

Nincs karácsony kocsonya nélkül. Ez a recept a mi legjobb tudásunk alapján készült, nagy szeretettel ajánljuk. Boldog karácsonyt minden kedves Nosalty felhasználónak!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...