Így rakd össze a tökéletes salátát!

Én imádom a salátákat, gyakorlatilag minden változatban. Most mutatunk nektek egy szuper grafikát a tökéletes párosításokról! Nem kell, hogy a salátánk unalmas legyen!

Fogyókúra = csirkemell + saláta! Sokak számára ez a képlet. Én mondjuk nem így gondolom, hiszen egy jól összeállított testsúlycsökkentő étrend ennél sokkal változatosabb. Azt én is elismerem, hogy a salátáknak kiemelt helyük van az étlapon, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindig ugyanazt az unalmas összeállítást kell ennünk.

A lenti szuper ábrán harmonikus kombinációkat találtok: főalapanyag + kiegészítők + öntet! Csak ránézek, és összefut a nyál a számban: elképesztő íz- és színkavalkád, vitaminok, ásványi anyagok, élelmi rost és kontrollált kalóriabevitel - mindezt egyszerre. Az öntetekkel azért persze óvatosan, majonéznek ilyenkor nincs helye a tányérban, olajból pedig max. 1 ek/fő az adag. Próbáljátok ki őket!

(via Fine Dining Lovers)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...