Így pózol bikiniben a világ legráncosabb modellje

Sara Geurts egy ritka betegséggel, Ehlers–Danlos-szindrómával küzd. Ennek következtében bőre leginkább egy 70 éves emberéhez hasonlít. A fiatal büszkén vállalja ráncait!

Véleményem szerint a 28 éves Sara Geurts a pozitív testkép 21. századi nagykövete is lehetne. A modellnél 10 éves korában genetikai betegséget, Ehlers–Danlos-szindrómát diagnosztizáltak az orvosok. Ez egy kötőszöveti rendellenesség, ami befolyásolja a szervezet kollagéntermelési képességét, aminek köszönhetően a bőr ráncossá és rugalmatlanná válik.

„A középiskolában próbáltam rejtegetni. Nem akartam, hogy bárki kérdezzen róla. Nem akartam erről beszélni” – nyilatkozta korábban Sara a The Sun-nak, aki végül 2015-ben békélt meg magával. Történetét ugyanis elküldte a Love Your Lines kampányra, ahonnan rengeteg pozitív visszajelzést és támogatást kapott.

Azóta pedig büszkén pózol a kamerák előtt bikiniben és fehérneműben is!

Fotói magukért beszélnek:

Sara igazi példakép és őserő azoknak is, akik más típusú bőrbetegséggel – mint például vitiligó– vették fel a harcot.

Sara üzenete roppant egyszerű a mai világnak: fogadjuk el magunkat úgy, ahogy vagyunk, a hibáinkkal együtt! Úgy tűnik, sokan kiállnak a modell mellett, hiszen közösségi oldalának lassan 80 ezer kővetője van.

Ezeket olvastad már?

via Glamour

Címlapfotó: Facebook

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...