Így néznének ki az ételek, ha luxusmárkák csomagolnák

Egy művész szerint így néznének ki a mindennapi élelmiszerek, ha menő divatházak és luxuscégek terveznék a csomagolásukat. 

Sokunknak a Prada vagy a Chanel táska csak egy jövőbeli álom. Általánosságban véve nem luxus kiegészítőkkel, ruhákkal van tele a lakásunk, de mégis milyen lenne, a mindennapi élelmiszereink, mondjuk a kolbász vagy a joghurt csomagolását készítenék a menő divatházak? Peddy Mergui izraeli művészt is foglalkoztathatta ez a gondolat, ugyanis megtervezte, hogyan néznének ki az ételek, ha a neves márkák készítenék őket.

1. Joghurt /Tiffani&Co

2. Liszt / Prada

3. Gyümölcsdoboz / Nike

4. Vaj /Bvlgari

5. Szalámi /Louis Vuitton

6. Tej / Apple

7. Keksz /Dolce & Gabbana

8. Konzerv / Gucci

9. Tojás / Versace

Személy szerint feleslegesnek tartom, hogy egy márkajelzéssel ellátott póló ára az egekbe szökik egy logótól, mások biztosan más véleményen vannak. Talán épp ez a megosztottság sarkallta az alkotót arra, hogy bemutassa a luxus külsőbe burkolt finomságokat.

Nektek mi a véleményetek?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Peddy Mergui

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...