Így nézne ki 2020, ha hamburger lenne

A mögöttünk álló évtől méltóképpen búcsúzott a Burger King.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a 2020-as év kevés ember szívébe lopta be magát. Az elmúlt év máris rengeteg filmest, művészt, híres márkát ihletett meg, a Burger King étteremlánc brazíliai hálózata például egy különleges hamburgerben értelmezte újra 2020-at, a végeredmény pedig pont annyira lett visszataszító, mint a tavalyi év.

A gyorsétteremlánc vendégeitől kérdezte meg, szerintük hogyan nézne ki 2020 egy szendvicsben, milyen alapanyagok kerülnének bele az "év hamburgerébe", a végeredmény pedig egy mazsolás-szardíniás-jackfruitos-csirkelábas-zselés-főtt tésztás, égett zsemlés hamburger lett, íme:

Az étterem felkért pár önkéntest, próbálják ki a szendvicset, az étel pedig nem meglepő, senkinek nem lett a kedvence – a kóstolók már az első falatnál kiköpték a minden földi jóval telepakolt hamburgert. Nyugalom, a szendvics sosem kerül bele az éttermek kínálatába, csupán a brazíliai Burger King alkotta meg egyszeri alkalommal egy kreatív kampány keretein belül.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Pofonegyszerű tippek arra, hogyan tartsd be a száraz januárt

Már egy hónapnyi teljes alkoholmegvonás is sokat segíthet az ember egészségén – éppen ezért egyre többen választják azt, hogy az új évet négy hétig alkohol nélkül kezdik. A száraz január egyre népszerűbb, de senki nem állítja, hogy könnyű lenne betartani, még most sem, amikor a korlátozások miatt nem lehet beülni sehova egy italra. Az alábbi tippek segítségével könnyebben kibírhatod a hónapot akár egy csepp alkohol nélkül is.

Stuth-Nagy Niki

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek