Így néz ki egy ízig-vérig vidéki stílusú konyha

A vidéki stílus nagyon megosztó, de annyi biztos, hogy követői az otthonuk minden szegletébe becsempészik a stílus jegyeit. Nézzük meg, hogy mutat a konyhákban! 

A vidéki stílusú otthonok szorosan kötődnek a hagyományokhoz, a stílus fő ismertetőjegye a természetközeliség, a könnyedség és a végtelen személyesség.Most vidéki stílusú konyhákat hoztunk nektek, amikből ti is inspirálódhattok:

1. Dekorálj régi, kidobásra ítélt darabokból a konyhába. Hangulatos, egyedi ötletek születhetnek:

2. Egyszerű, nagyon letisztult, a stílus modernebb változata, ahol a fa és az óarany kiegészítők tökéletes harmóniában működnek.

3. Ha nem preferálod a lakásdekorban a fát, akkor a vidéki stílus nagyon is elbírja a kerámia kiegészítőket, amik lehetőleg legyenek fehérek.

4. Valami régiből, valami új. Nagyon jól működik ez a felújított szekrény a konyhában, ami a tálak tárolására első osztályú hely. A vidéki stílus a fehér mellett a pasztellszínek nagy szerelmese.

5. Csempéssz valamit a konyhádba a nagyid főzőfülkéjéből. A régi és új tökéletesen elfér egymás mellett ebben a stílusban. Érdemes keverni!

6. Még hogy a vidéki stílus nem szemet gyönyörködtető?! Ezt a tálalószekrény mi is elfogadnánk az étkezőnkbe.

7. Ma már a mindent elrejtő, nagy, öblös konyhaszekrények képviselik a konyhai trendek fő irányvonalát, ettől függetlenül, ha hozzád ez kevésbé áll közel, akkor a vidéki stílusban megtalálhatod önmagad:

Ezeket olvastad már?

via CountryLiving

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...