Így néz ki Goldie Hawn és Kurt Russel merész konyhája

Kevés olyan szerethető pár található Hollywoodban, mint Goldie Hawn és Kurt Russel. Mindig is kíváncsi voltál, milyen a közös otthonuk? Most megnézheted!

Goldie Hawn és Kurt Russell a Második műszak című film forgatása közben szerettek egymásba, majd 1983-ban össze is jöttek, és azóta is egy párt alkotnak. Az extravagáns párosnak természetesen az otthona sem unalmas, sőt, ilyen konyhát mi még egyik világsztár otthonában sem láttunk!

Kicsit olyan, mintha megérkeztünk volna az Alice csodaországába

Az óriási konyhában a kék-sárga csempéhez a piros kiegészítők merész választásnak bizonyulnak, ráadásul a konyhabútor is tojáshéj színben pompázik. Valljuk be, nem egy letisztult svéd minimalizmus, de ez a konyha tökéletesen tükrözi Goldie Hawn bohókás stílusát!

Amikor azt hitted, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, akkor nagyot tévedtél, a buli az étkezőben folytatódik!

A piros-sárga kockás csempéhez hozzácsapódik a fekete-fehér kombó is, még több szín, még több élvezet alapon! Nehéz bármit mondani róla, de nem lehet elmenni mellette: ilyen étkezőszékeket mi keresve sem találnánk, annyi biztos! Az asztali dekor pedig tökéletesen beleolvad a miliőbe, amit csak tovább fokoz a tálalószekrény ugyancsak fekete-fehér mintás és piros tálakkal. Nem semmi! De mi mondtuk, hogy nem unalmas!

És a teljes sokkhatás, a függönyök, de legalább nem egy ötödik színben virítanak:

Ezeket olvastad már?

via Variety

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...