Így néz ki Bruce Willisék fényűző konyhája

Elképesztő luxusban él Bruce Willis feleségével, Emma Heminggel. Meg kell hagyni a házaspárnak kiváló ízlése van…és a konyha? Na, az minden várakozást felülmúl! 

Bruce Willis és felesége, Brentwoodban, Los Angelesben, majdnem 10 millió dollárért vásárolt egy palotát. A fél hektáron fekvő ház 266 négyzetméter, három hálószobával és három fürdőszobával, medencével, szaunával, mozi- és edzőteremmel, meg egy jógastúdióval felszerelt.

Íme, a szép, tágas nappali:

Nekik nem kell sorban állniuk a moziban a popcornért:

Természetesen, a fényűző otthonhoz tágas, letisztult, de egyben modern konyha és étkező is dukál. Gondoltad volna, hogy a 64 éves akcióhős ilyen csodaszép étkezőben kortyolgatja a reggeli kávéját vagy szürcsöli a vasárnapi levest?

A sztárpárnak nem ez az egyetlen csodaingatlanja. New York államban, Bedford Cornersban is található egy vidéki birtok, amit most 12,95 millió dollárért, azaz 3,6 milliárd forintért árulnak. Szóval, ha szeretnél Bruce Willis ágyában aludni vagy konyhájában főzőcskézni, akkor most itt a soha vissza nem térő alkalom!

Ilyen a vidéki birtok konyhája. Elég tágas, nem?

Ezeket olvastad már?

via és via

Címlapfotó:Rich Fury / Stringer / Getty Images

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...