Így néz ki a férfi, aki 37 éve margherita pizzát vacsorázik

Oké, biztosan te is szereted a pizzát, de azért annyira nem, hogy 37 éven át minden este ezt edd, ugye? Létezik a Földön egy férfi, aki viszont annyira elvetemült rajongó, hogy minden egyes alkalommal pizzát vacsorázik, a legmeglepőbb pedig, hogy még a feltéteket sem variálja. Csakis a margherita jöhet nála szóba!

Mike Roman 37 éve minden egyes nap pizzát vacsorázik, így tehát már minimum 13 505 pizzát megevett életében, ami egészen elképesztő. De hogy mégis mikor és hogyan kezdődött ez az őrült pizzarajongás Romannál?

Saját elmondása szerint kiskorában nagyon válogatós volt, édesanyja pedig 4 éves korában megunta a dolgot, és megengedte neki, hogy pizzát vacsorázzon. Azóta Roman nem tud lemondani erről az ételről, és 37 évvel később is ugyanannyira szereti, mint mikor először evett Margheritát: „Minden alkalommal ugyanolyan ámulatba ejt, mint előző nap” – mondta egy műsorban. Roman azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem tartja egészségtelennek a pizzaevést, hiszen a táplálkozási piramis több lépcsőjét is tartalmazza ez az étel.

Margherita pizza

Paradicsomszósz, mozzarella és bazsalikom - ez a szentháromság a Pizza Margherita, az olaszok pizzáinak egyik legalapvetőbbike.

Lazacos-garnélás pizza

Bizonyára sokunk a vasárnapot engedékenyebben éli meg, mint minden más napot a héten. Ilyenkor jönnek az ágyban, kanapén nassolható finomságok, a laktató, filmnézős vacsorák. Főleg, ...

Jamie Oliver pizzája

Jamie szerint a pizza nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik. Nincs szükség rá, hogy túl sok mindennel megpakoljuk, mert akkor lesz a legfinomabb, ha kevés, de jó minőségű ...

Egyébként Roman nemcsak vacsorára eszik pizzát, előfordul ugyanis, hogy néha ebédre is befal egyet. Persze a déli evésnél is van egy hagyománya: ilyenkor mindig elfogyaszt egy mogyoróvajas szendvicset is. Tény, hogy ahhoz képest, hogy miket eszik, nincs is különösebben elhízva, de életmódját senkinek nem ajánljuk. Semmiképp.

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Címlapfotó: Getty

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...