Így néz ki a férfi, aki 37 éve margherita pizzát vacsorázik

Oké, biztosan te is szereted a pizzát, de azért annyira nem, hogy 37 éven át minden este ezt edd, ugye? Létezik a Földön egy férfi, aki viszont annyira elvetemült rajongó, hogy minden egyes alkalommal pizzát vacsorázik, a legmeglepőbb pedig, hogy még a feltéteket sem variálja. Csakis a margherita jöhet nála szóba!

Mike Roman 37 éve minden egyes nap pizzát vacsorázik, így tehát már minimum 13 505 pizzát megevett életében, ami egészen elképesztő. De hogy mégis mikor és hogyan kezdődött ez az őrült pizzarajongás Romannál?

Saját elmondása szerint kiskorában nagyon válogatós volt, édesanyja pedig 4 éves korában megunta a dolgot, és megengedte neki, hogy pizzát vacsorázzon. Azóta Roman nem tud lemondani erről az ételről, és 37 évvel később is ugyanannyira szereti, mint mikor először evett Margheritát: „Minden alkalommal ugyanolyan ámulatba ejt, mint előző nap” – mondta egy műsorban. Roman azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem tartja egészségtelennek a pizzaevést, hiszen a táplálkozási piramis több lépcsőjét is tartalmazza ez az étel.

Margherita pizza

Paradicsomszósz, mozzarella és bazsalikom - ez a szentháromság a Pizza Margherita, az olaszok pizzáinak egyik legalapvetőbbike.

Lazacos-garnélás pizza

Bizonyára sokunk a vasárnapot engedékenyebben éli meg, mint minden más napot a héten. Ilyenkor jönnek az ágyban, kanapén nassolható finomságok, a laktató, filmnézős vacsorák. Főleg, ...

Jamie Oliver pizzája

Jamie szerint a pizza nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik. Nincs szükség rá, hogy túl sok mindennel megpakoljuk, mert akkor lesz a legfinomabb, ha kevés, de jó minőségű ...

Egyébként Roman nemcsak vacsorára eszik pizzát, előfordul ugyanis, hogy néha ebédre is befal egyet. Persze a déli evésnél is van egy hagyománya: ilyenkor mindig elfogyaszt egy mogyoróvajas szendvicset is. Tény, hogy ahhoz képest, hogy miket eszik, nincs is különösebben elhízva, de életmódját senkinek nem ajánljuk. Semmiképp.

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Címlapfotó: Getty

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...