Így lesz rögtön puha a mézeskalácsod, tökéletes a zserbód és igazán finom a mézes krémesed

Megmutatjuk, hogyan készítsd a klasszikus karácsonyi finomságokat, hogy biztos legyen a siker.

Három karácsonyi klasszikus: zserbó, mézes krémes és mézeskalács. Azoknak, akik keresik mindhárom finomság tökéletes receptjét, megmutatjuk, hogy készítsék:

1. Puha mézeskalácsok

Nagyon könnyű elkészíteni, nem kell pihentetni. Tökéletes választás akkor, ha nincs időd a tésztát pihentetni.

A receptet itt találod >>>

Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, és biztosan ez az egyik legtökéletesebb, hiszen nagyon népszerű az oldalunkon.Sütés után rögtön puha marad.

A receptet itt találod >>>

2. Tökéletes zserbó

A zserbó nem egy egyszerű műfaj - sok lépésből áll, és ha csak egy is félremegy, akkor vagy kiszárad, vagy nem sül át, és így tovább. Ha ezzel a recepttel próbálkoztok, biztosan jól fog sikerülni!

A receptet itt találod >>>

3. Mézes krémes

Klári szakácsunk receptje.Ez egy tipikusan olyan sütemény, amit előre el kell készíteni. Fogyasztás előtt egy-két napot álljon a hűtőben, akkor lesz igazán puha a tésztája.

A receptet itt találod >>>

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...