Így lesz rögtön puha a mézeskalácsod, tökéletes a zserbód és igazán finom a mézes krémesed

Megmutatjuk, hogyan készítsd a klasszikus karácsonyi finomságokat, hogy biztos legyen a siker.

Három karácsonyi klasszikus: zserbó, mézes krémes és mézeskalács. Azoknak, akik keresik mindhárom finomság tökéletes receptjét, megmutatjuk, hogy készítsék:

1. Puha mézeskalácsok

Nagyon könnyű elkészíteni, nem kell pihentetni. Tökéletes választás akkor, ha nincs időd a tésztát pihentetni.

A receptet itt találod >>>

Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, és biztosan ez az egyik legtökéletesebb, hiszen nagyon népszerű az oldalunkon.Sütés után rögtön puha marad.

A receptet itt találod >>>

2. Tökéletes zserbó

A zserbó nem egy egyszerű műfaj - sok lépésből áll, és ha csak egy is félremegy, akkor vagy kiszárad, vagy nem sül át, és így tovább. Ha ezzel a recepttel próbálkoztok, biztosan jól fog sikerülni!

A receptet itt találod >>>

3. Mézes krémes

Klári szakácsunk receptje.Ez egy tipikusan olyan sütemény, amit előre el kell készíteni. Fogyasztás előtt egy-két napot álljon a hűtőben, akkor lesz igazán puha a tésztája.

A receptet itt találod >>>

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...