Így lesz rögtön puha a mézeskalácsod, tökéletes a zserbód és igazán finom a mézes krémesed

Megmutatjuk, hogyan készítsd a klasszikus karácsonyi finomságokat, hogy biztos legyen a siker.

Három karácsonyi klasszikus: zserbó, mézes krémes és mézeskalács. Azoknak, akik keresik mindhárom finomság tökéletes receptjét, megmutatjuk, hogy készítsék:

1. Puha mézeskalácsok

Nagyon könnyű elkészíteni, nem kell pihentetni. Tökéletes választás akkor, ha nincs időd a tésztát pihentetni.

A receptet itt találod >>>

Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, és biztosan ez az egyik legtökéletesebb, hiszen nagyon népszerű az oldalunkon.Sütés után rögtön puha marad.

A receptet itt találod >>>

2. Tökéletes zserbó

A zserbó nem egy egyszerű műfaj - sok lépésből áll, és ha csak egy is félremegy, akkor vagy kiszárad, vagy nem sül át, és így tovább. Ha ezzel a recepttel próbálkoztok, biztosan jól fog sikerülni!

A receptet itt találod >>>

3. Mézes krémes

Klári szakácsunk receptje.Ez egy tipikusan olyan sütemény, amit előre el kell készíteni. Fogyasztás előtt egy-két napot álljon a hűtőben, akkor lesz igazán puha a tésztája.

A receptet itt találod >>>

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek