Így lehet kitisztítani a (legtöbb) kenyérpirítót egyszerűen

Több mint két millió megtekintést tudhat maga mögött az a videó, amelyben egy háziasszony megmutatja, mi a titka a jó és mindig tiszta kenyérpirítónak.

Egy jó kenyérpirítót ma már úgy terveznek meg, hogy a gépezet belseje könnyen tisztítható legyen, ne égjenek bele a morzsák, kenyérmaradékok. A Mirror című brit bulvárlap egy, a Tik Tok-on terjedő videóra lett figyelmes, amelyben egy takarítónő mutatja meg, mitől jó egy kenyérpirító. A válasz egyetlen szó: morzsatálca.

Meglepő, de sokan nem is tudják, hogy a legtöbb pirító alján a kenyérmaradékokat összegyűjtő tálca kihúzható és üríthető, hova tovább, mosható is! Te tudtad? Nos úgy tűnik, több száz és ezer ember van, akinek ez a videó teljesen új dolgot mutat:

@thebigcleanco

Tip your toaster in the bin. #cleaningtips #cleaninghacks #hacksandtips #tipoftheday

original sound - The Big Clean Co

A felvételt készítő takarítónő szerint hiába olvasható az interneten végtelen sok takarítással kapcsolatos praktika, ezek a trükkök sokszor még nehezebbé teszik az egyes eszközök tisztítását. A kenyérpirítót például egyes blogok szerint úgy lehet kitakarítani a legegyszerűbben, hogy egy hajszárítóval kifújjuk a rekeszekben lévő morzsákat, aztán pedig felsöpörjük az egész konyhát, ahova szanaszéjjel fújtuk az összes morzsát. Aki ezt kitalálta, az egészen biztosan nem hallott még a morzsatálcáról.

Neked is meglepő ennek a kis alkatrésznek a létezése, vagy te már az első pillanattól kezdve tudod, hogyan kell kitakarítani a pirítót?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...