A vajról mindenki - aki főz vele és aki eszi, az is - ódákat zeng - aki nem, az valószínűleg még nem próbált minden azzal készíteni a konyhában, amihez zsiradék kell :) Nem hiába a francia konyha alappillére, Julia Child is megmondta!
Jean-Yves Bordier, a Le Beurre Bordier alapítója 1985-ben kezdett a vajbizniszbe, szakértő vajkészítői köpülik, gyúrják és sózzák a kiváló minőségű francia vajat.A formázáshoz két lapátot használnak, és erős ütögetéssel egy termetes szabályos téglatestet készítenek, végül ezt csomagolják a gyönyörű, egyedi, márkajelzett papírba. Ha pedig a megrendelők más formát óhajtanak, készítenek, kis kupolákat, csúcsokat, gömböket is - csodásak, de tényleg!
Nézzétek a videót!
Próbáld ki ezeket igazi minőségi vajjal!
Ezeket olvastad már?
7 kultikus kajajelenet kultikus filmekből - amiket csak megkívánni lehet
Vannak filmek, melyekben annyira jól eltalált 1-1 kajajelenet, hogy utána rövid időn belül neked is kötelezően reprodukálnod kell. Vagy házhoz rendelni. Vagy újranézni.
Brecz JuditRontásbiztos hollandi mártás
Kedved lenne valami elegáns, de mégsem túl bonyolult fogáshoz a hétvégén? Akkor itt egy bombabiztos ötlet, közben pedig a mártások csodálatos világába is elkalauzolunk.
Coookvia insiderfood