Az interneten újfent egy igen érdekes technikát bemutató videó kering, nevezetesen arról, hogyan készül az úgynevezett tornádóomlett. A videó egy koreai étteremben forog, ahol első körben egy nagyon ínycsiklandó ázsiai rizses-húsos étel készül, amelyre körítésként rengeteg mindent raknak, például az előbb említett tornádóomlettet.
A legérdekesebb rész 1:38-nál látható, ekkor kerül ugyanis az elkevert tojás a serpenyőbe, és válik igazi tojástornádóvá két evőpálcika segítségével.
A trükk látszólag annyi, hogy miután a tojást a forró serpenyőbe öntjük, azonnal elkezdjük a két pálca segítségével tekerni, és nem várunk addig, amíg az egész tojás megsül, így még krémesebb és lágyabb lesz a végeredmény.
A videót rövid idő alatt több mint félmillióan osztották meg.
Érdemes amúgy végignézni a teljes 8 perces anyagot, hiszen egy csodás koreai ételkülönlegesség születik meg a szemünk előtt. Előre szólunk, hogy az, aki végignézi ezt a videót, azonnal éhes lesz.
Ezeket olvastad már?
Lehet, hogy Te is egész életedben rosszul törted a tojást?
Nem biztos, hogy az a legjobb módszer, ha az edény széléhez ütve töröd fel a tojást – állítja egy séf!
Németh OrsiFogadásból megevett 50 tojást egy férfi, tragikus vége lett a...
Két férfi egy indiai piacon fogadott arra, ki tud megenni hamarabb 50 tojást. Az evőversenynek tragikus vége lett.
Masszi- Rigó CsillaLehet, hogy eddig te is rosszul ütötted fel a TOJÁST,...
Akár a sárgájára, akár a fehérjére van szükséged, ezek a leggyorsabb módszerek a tojás feltörésére!
Fenes GábrielTojást főzött a mikróban, most egy életre megvakulhat ez a...
Egy fiatal angol nő mikróban szeretett volna gyorsan főtt tojást készíteni, a tojások azonban mikrózás után felrobbantak a lány kezében.
Masszi- Rigó Csillavia Thekitchn