Így készíts otthon látványos tornádóomlettet! – Az internetezők megőrülnek érte

Az interneten már több mint 670 ezren osztották meg ezt az egyszerű, de nagyszerű kreálmányt, amit egy kis gyakorlással bárki elkészíthet otthon. 

Az interneten újfent egy igen érdekes technikát bemutató videó kering, nevezetesen arról, hogyan készül az úgynevezett tornádóomlett. A videó egy koreai étteremben forog, ahol első körben egy nagyon ínycsiklandó ázsiai rizses-húsos étel készül, amelyre körítésként rengeteg mindent raknak, például az előbb említett tornádóomlettet.

A legérdekesebb rész 1:38-nál látható, ekkor kerül ugyanis az elkevert tojás a serpenyőbe, és válik igazi tojástornádóvá két evőpálcika segítségével.

A trükk látszólag annyi, hogy miután a tojást a forró serpenyőbe öntjük, azonnal elkezdjük a két pálca segítségével tekerni, és nem várunk addig, amíg az egész tojás megsül, így még krémesebb és lágyabb lesz a végeredmény.

Rókagombás omlett

Többször írtam már nektek gombás fogásokról. Egyrészt mert szezonja van, másrészt mert roppantul imádom. De, hogy ne csak mindig tésztával, vagy rizzsel egyem, kitaláltam, hogy milyen ...

Japán zöldséges omlett

Egyre nagyobb rajongótábora van a japánok spéci omlettjének, a tamagoyaki-nak. Indítsátok ti is tápláló és finom reggelivel a napot, és töltődjetek fel vitaminnal a Hohes C PLUS ...

A videót rövid idő alatt több mint félmillióan osztották meg.

Érdemes amúgy végignézni a teljes 8 perces anyagot, hiszen egy csodás koreai ételkülönlegesség születik meg a szemünk előtt. Előre szólunk, hogy az, aki végignézi ezt a videót, azonnal éhes lesz.

Ezeket olvastad már?

via Thekitchn

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...