A My virgin kitchen videós blog szerzője, Berry Lewis gyakran kap csomagot különböző országokból, melyek helyi édességeket, snackeket, csokikat rejtenek, a blogger pedig elmondja róluk a véleményét. Lássuk, mi a véleménye a mi kedvenceinkről!
Első versenyző a Bake Rolls volt, amely nem csak nálunk kapható, és nem is annyira speciális, hiszen egy egyszerű kétszersültről van szó. Nem csoda, hogy Barrynek ízlett - bár kicsit túl sósnak találta.
A Dörmi tejes szelet sajnos kettétört az úton, de a kóstolónak már a csomagoláson lévő "ártatlan kinézetű medve" is nagyon tetszett. A tésztát piskótához hasonlítja - és mi tagadás, van némi igaza - a tejes krémmel együtt pedig nagyon ízlett neki.
A Tibi töltött marcipános csokitól annyira nem volt elájulva, hogy ki is köpte - a csoki mentségére legyen szólva, hogy marcipános volt a belseje, amit Barry saját elmondása szerint nagyon-nagyon utál.
A Nógrádi ropogós "Flinston-szerű" feliratának kibetűzése után megkóstolja a kedvenc ropinkat - nem rossz, mondja, de pont olyan íze van, mint az összes többi sós ropinak a világon. Ezzel a kijelentéssel vitatkoznunk kell, a Nógrádi sós ropi pont attól különleges, hogy teljesen más az íze, mint a nemzetközi ropiknak.
A Szamos termékeket egytől-egyig utálta, de ez sem a termékek hibája volt, hanem a marcipánnal való hideg viszonyra vezethető vissza.
A Túró Rudit először nem igazán szereti - a négyszeres marcipántámadás után a krémes belsőre is azt hiszi, köze van a marcipánhoz, de mire lemegy az első falat, igazán megszereti.
A Duna-kavicstól kicsit fél, de a végén rájön, hogy a cukormázzal bevont mogyoró nem harap - bár szerinte túl sok benne a fölösleges ételfesték.
A Kókuszos szelet szerinte olyan, mintha titokban egy rágó csokiszelet szeretne lenni, de ettől függetlenül ízlik neki.
A Balaton-szeletnél téved egy kicsit: emlékei szerint a Balaton ugyanis Budapest folyója. Ettől függetlenül ez lesz a kedvence, még akkor is, ha nem a klasszikus Balaton-szeletet kapja, hanem egy turbózott verziót.